In i väggen och vägen ut

Min berättelse om hur jag gick in i väggen och hur jag kom tillbaka. Vägen är lång och ojämn och vissa dagar tror jag att jag är på väg dit igen. Idag är det fem år sedan jag gick in i väggen och idag vågar jag kalla mig frisk. Jag är medveten om mina varningssignaler och stoppar och ber om hjälp. Idag är jag inte ensam, jag har ett fint nätverk som släpper allt och rycker ut när jag behöver. Gemenskapen, allt som behövs är gemenskapen. Den feedback jag fick från avsnittet var ”tack för att du beskriver i ord hur det känns när man är utbränd”, även anhöriga hörde av sig och uppskattade att kunna förstå hur det är för den som står mitt i den där turbulenta stormen då man både saknar tankar och ord att kunna förmedla hur man mår.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *